VI DIGITALISERAR ALLA

ANALOGA LARM.

Nu när det fasta telenätet avvecklas behövs nya lösningar. Därför har vi på Dualtech IT utvecklat en ny generation säkerhetsroutrar som digitaliserar befintliga installationer av analoga privat- och företagslarm. Det innebär ökad säkerhet och fler trygghetslösningar, utan att det krävs stora investeringar.
Vi kallar det Next Generation Alarm Communication.

SE FILMEN

GSM ger analog trygghet

Så länge behovet finns kommer vi att erbjuda våra ledande GSM-lösningar för övervakning av analoga larmsystem. Det ger full trygghet även om det skulle uppstå avbrott på det fasta telenätet. Då växlas larmkommunikationen automatiskt över till GSM-läge och larmbeskedet sänds med hjälp av SIA eller Contact-ID till larmcentralen. Våra GSM-lösningar fungerar också där det helt saknas fast telefonledning. Tack vare larmingångar kan även sms skickas till valfria mottagare och funktioner som belysning eller uppvärmning kan fjärrstyras.

FÖR OSS ÄR SÄKERHETEN EN TJÄNST

Digitaliseringen innebär att säkerhetsbranschen måste tänka i nya banor för att kunna möta kundernas krav på fjärrtjänster och fjärrservice. Dagens pris- och teknikfokuserade affärsmodell måste bli mer tjänstebaserad och skapa förutsättningar för kunderna att vara en aktiv del av säkerhetsarbetet via ny teknik på ett helt annat sätt. Att exempelvis kunna välja tjänster och nivåer på service och support, helt baserat på kundens individuella behov av riskhantering, är en grundläggande förutsättning för att vara en attraktiv säkerhets- och trygghetsleverantör även i framtiden. Dualtech IT har lång erfarenhet och kunskapen om vad digitaliseringen och transformationen innebär för företag. Vi har varit med och lett utvecklingen under lång tid. Det gör oss till en stark partner i utvecklandet av nya fjärrtjänster för inbrottslarm, brandlarm och fastighetsstyrning. Kontakta oss så berättar vi mer!

FRAMTIDENS LARMKOMMUNIKATION

Trygga och kostnadseffektiva lösningar för framtidens larmkommunikation har varit vår drivkraft ända sedan starten av Dualtech IT år 1999. Vår ambition och långa erfarenhet av branschen har resulterat i många branschpriser och gjort oss till en av marknadens ledande och mest innovativa aktörer. Idag har vi kunder i över 20 länder runt om i världen. Över 250 000 levererade Dualtech-produkter bidrar till säker larmkommunikation för såväl privatpersoner som företag. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

VI DRIVER UTVECKLINGEN

Vi gick tidigt i täten för utvecklingen av GSM-övervakade larm. Nu driver vi utvecklingen av internetbaserad larmöverföring med vår DALM Säkerhetsrouter och mjukvaran EasyWebManager, som innebär helt nya möjligheter för analoga larmkunder och för alla installatörer och grossister. Och utvecklingen kommer bara att fortsätta. DALM-konceptet möter de behov som uppstår när det fasta telefonnätet successivt avvecklas och hanterar såväl enskilda larm som hela larmstrukturer hos stora säkerhetsföretag. Med våra lösningar konverteras analoga larm och öppnas för den digitala tekniken.

MOLNBASERAD INFRASTRUKTUR

Trygga larmlösningar handlar i grunden om en stabil och driftsäker teknikinfrastruktur. Våra molnbaserade lösningar suddar ut alla geografiska teknikgränser och gör det möjligt för globala säkerhetsföretag att erbjuda en enhetlig lösning för larmkunder i flera olika länder. Våra skräddarsydda molnlösningar har redan etablerats för larmcentraler runt om i Europa. Det gör konverteringen från analogt till digitalt betydligt enklare och effektivare för säkerhetsföretag med kunder över hela världen.

EN TRYGG OCH SÄKER LEVERANTÖR

Dualtech IT står för trygga och säkra lösningar. Utöver flera utmärkelser för innovationer har vi självklart branschens bärande certifieringar. Se det som ett intyg för att du som samarbetspartner kan känna förtroende för oss och att vi med vår expertkunskap kan bidra till en bärande och affärsmässig utveckling av er verksamhet och er affär. För oss är det viktigt att partnerskapet med oss upplevs som en långsiktig investering. Vi erbjuder exempelvis alltid fem års garanti på våra säkerhetsroutrar.

"Dualtechs lösningar är smidiga att installera och driftsätta. Snabbt, enkelt och inga problem."

Alexander Carlén, FC Larmautomatik

"När du behöver support eller annan service är det alltid lätt att få kontakt med Dualtechs representanter."

Jonas Segelfeldt, Effektlarm

"Dualtechs app är ett stort plus som gör det extremt enkelt att när som helst kolla status på anläggningen."

Sofie Nivalainen, Great Security

MOLNBASERAD LARMKOMMUNIKATION


ÖVER HELA VÄRLDEN

Huvudkontor

Telefon: +46(0) 31 775 63 80

E-mail:

Gruvgatan 8
SE 421 30 Västra Frölunda
Sverige

Se karta

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!
Något gick fel, vänligen försök igen.