SÄKRA LÖSNINGAR FÖR

IP-KOMMUNIKATION

Dualtech IT kopplar greppet om hela fastighetens samtliga system. Vi utvecklar hård- och mjukvara som skapar säkra och effektiva lösningar inom IP-baserad kommunikation, så att teknikmogna företag kan dra nytta av alla nya möjligheter som utvecklas inom övervakning och fjärrstyrning. Med Dualtech får du en infrastruktur som länkar samman system för övervakning och styrning i realtid, med säkerhetsbranschens högt ställda krav på cybersäkerhet.

SE FILMEN

Nya 4G säkerhetsroutrar för övervakning och fjärraccess

Dualtechs nya och egenutvecklade plattform med säkerhetsroutrarna NENA och PANGEA ger en flexibilitet med optimala lösningar. Med våra 4G-routrars grundfunktioner och extra tjänster kan såväl enskilda larmsystem, CCTV-system och passersystem kopplas upp, liksom anläggningar med flera olika system. Med våra extra tjänster får du tillgång till VPN-uppkopplingar och branschens certifierade säkerhetsklasser för inbrottslarm och brandlarm. Det finns alltid en lösning som uppfyller de absolut högsta säkerhetskraven.

> Kontakta oss direkt så berättar vi mer <

FÖR OSS ÄR SÄKERHETEN EN TJÄNST

Digitaliseringen innebär att säkerhetsbranschen måste tänka i nya banor för att kunna möta kundernas krav på fjärrtjänster och fjärrservice. Dagens pris- och teknikfokuserade affärsmodell måste bli mer tjänstebaserad och skapa förutsättningar för kunderna att vara en aktiv del av säkerhetsarbetet via ny teknik på ett helt annat sätt. Att exempelvis kunna välja tjänster och nivåer på service och support, helt baserat på kundens individuella behov av riskhantering, är en grundläggande förutsättning för att vara en attraktiv säkerhets- och trygghetsleverantör även i framtiden. Dualtech IT har lång erfarenhet och kunskapen om vad digitaliseringen och transformationen innebär för företag. Vi har varit med och lett utvecklingen under lång tid. Det gör oss till en stark partner i utvecklandet av nya fjärrtjänster för inbrottslarm, brandlarm och fastighetsstyrning. Kontakta oss så berättar vi mer!

FRAMTIDENS LARMKOMMUNIKATION

Trygga och kostnadseffektiva lösningar för framtidens larmkommunikation har varit vår drivkraft ända sedan starten av Dualtech IT år 1999. Vår ambition och långa erfarenhet av branschen har resulterat i många branschpriser och gjort oss till en av marknadens ledande och mest innovativa aktörer. Idag har vi kunder i över 20 länder runt om i världen. Över 250 000 levererade Dualtech-produkter bidrar till säker larmkommunikation för såväl privatpersoner som företag. Vi har vårt huvudkontor i Göteborg, Sverige.

VI DRIVER UTVECKLINGEN

Vi gick tidigt i täten för utvecklingen av GSM-övervakade larm. På samma sätt har vi drivit utvecklingen av internetbaserad larmöverföring med vår DALM IP Communicator och mjukvaran EasyWebManager, som innebär helt nya möjligheter för analoga larmkunder och för alla installatörer och grossister. DALM-konceptet möter de behov som uppstår när det fasta telefonnätet successivt avvecklas och hanterar såväl enskilda larm som hela larmstrukturer hos stora säkerhetsföretag. Med våra lösningar konverteras analoga larm och öppnas för den digitala tekniken. Dualtechs nyutvecklade hårdvaruplattform 4G Security Router innebär ytterligare ett steg. Våra säkerhetsroutrar ser till att teknikmogna företag på ett säkert sätt kan maximera alla nya IOT-funktioner för sammankoppling och fjärraccess av övervaknings- och säkerhetssystem.

MOLNBASERAD INFRASTRUKTUR

Trygga larmlösningar och IP-baserad kommunikation handlar i grunden om en stabil, driftsäker och cybersäker teknikinfrastruktur. Våra molnbaserade lösningar suddar ut alla geografiska teknikgränser och gör det möjligt för globala säkerhetsföretag att erbjuda en enhetlig lösning för larmkunder i flera olika länder. Våra skräddarsydda molnlösningar har redan etablerats för larmcentraler runt om i Europa. Det gör DALM-konverteringen från analogt till digitalt betydligt enklare och effektivare för säkerhetsföretag med kunder över hela världen. Plattformen för 4G Security Router skapar på samma sätt ändlösa möjligheter för att knyta samman och fjärrmanövrera hela fastigheters säkerhets- och övervakningssystem.

EN TRYGG OCH SÄKER LEVERANTÖR

Dualtech IT står för trygga och säkra lösningar. Utöver flera utmärkelser för innovationer har vi självklart branschens bärande certifieringar. Se det som ett intyg för att du som samarbetspartner kan känna förtroende för oss och att vi med vår expertkunskap kan bidra till en bärande och affärsmässig utveckling av er verksamhet och er affär. För oss är det viktigt att partnerskapet med oss upplevs som en långsiktig investering. Vi erbjuder exempelvis alltid generösa garantier på våra produkter.

Se det första avsnittet

Snacka Säkert

I första avsnittet av Snacka Säkert tar vi upp problematiken kring kundens IT-avdelning. Vi avslöjar hur du ska göra för att enkelt, säkert och i utsatt tid kunna driftsätta och koppla upp dina system utan att ens behöva prata med IT-avdelningen och i "Will it Connect" testar vi om Galaxy funkar ihop med PANGEA.
Följ oss på YouTube

Vi hjälper dig att säkra framtidens affärer!

Med Dualtech får du som installatör en erfaren partner i den digitala utvecklingen av trygga ocheffektiva säkerhetslösningar. Numera kräver de flesta installationer en internetuppkoppling, något som blir allt svårare att få tillgång till via kundens nätverk och IT-avdelning. För att kunna leverera i tid och kunna erbjuda kunderna de fjärrtjänster de beställt måste vi skapa våra egna säkra nätverk. Dualtechs kunskap och vårt IP-baserade sortiment av prisbelönta IP Communicators och 4G Säkerhetsroutrar, hjälper dig som installatör i den digitala övergången. De analoga näten stängs successivt ner, men vi har redan de färdiga lösningarna för att klara digitaliseringen för såväl privatpersoner som för stora och små företag. Förutom nöjda slutkunder så innebär våra lösningar att du bokstavligt talat kan installera helt nya och långsiktiga affärer.

Läs eller ladda ner vår katalog här

"Dualtechs lösningar är smidiga att installera och driftsätta. Snabbt, enkelt och inga problem."

Alexander Carlén, FC Larmautomatik

"När du behöver support eller annan service är det alltid lätt att få kontakt med Dualtechs representanter."

Jonas Segelfeldt, Effektlarm

"Dualtechs app är ett stort plus som gör det extremt enkelt att när som helst kolla status på anläggningen."

Sofie Nivalainen, Great Security

Dualtech - en del av AddSecure

AddSecure är en ledande europeisk leverantör av premiumlösningar inom säkrad data och kritisk kommunikation. Företaget förser över 50 000 affärskunder och partners runt om i Europa med säkra kommunikationslösningar som hjälper kunderna att skydda sina livs- och affärskritiska applikationer. Detta bidrar till att rädda liv, skydda egendom och viktiga samhällsfunktioner och att skapa affärsnytta.
Läs mer på addsecure.se

MOLNBASERAD LARMKOMMUNIKATION


ÖVER HELA VÄRLDEN

Hitta återförsäljare

Huvudkontor

Telefon: 031 775 63 80

E-mail:

Gruvgatan 6
SE 421 30
Västra Frölunda
Sverige

Se karta

Frankrike

Telefon: +33 1 53 30 79 45

E-mail:

30 Rue Godot de Mauroy
75009 Paris
Frankrike

Se karta

Kontakta oss

Tack för ditt meddelande!
Något gick fel, vänligen försök igen.