4G-router för ett utvalt
säkerhetssystem.

NENA 4G Security Router är en effektiv och säker 4G-router för CCTV-system, passersystem och andra system för övervakning och fjärraccess. Med sina smarta larmsändarfunktioner är NENA särskilt utvecklad för säkerhetsindustrins högt ställda krav och är den optimala lösningen när det saknas tillgång till fast internet.

En säker och effektiv grundmodell

NENA 4G Security Router är grundmodellen av våra säkerhetsroutrar. Det är en idealisk lösning när det saknas fast internetförbindelse och man vill ansluta ett enskilt system, exempelvis kamerasystem för bildöverföring och fjärraccess. Larmsändarfunktioner finns dessutom som tillval. Tack vare ett snabbt och säkert mobilt internet lever NENA upp till alla högt ställda krav på cybersäkerhet och direktiven i GDPR. VPN-möjligheten ger maximalt skydd mot intrång. NENA övervakas kontinuerligt via pollning och för att ge maximal upptid finns avancerade funktioner för automatisk omstart.

Hitta återförsäljare

Många tillval och enkel konfigurering

Flera avancerade larmsändarfunktioner finns som tillval till NENA, som är utrustad med ingångar och utgångar för larm och fjärrstyrning. NENA stödjer IP-protokoll V4 för larm till larmcentral. All konfigurering görs via installatörs- portalen EasyWebManager och samtliga PRO-tjänster stöds som exempelvis push, e-post och fjärrstyrning.

NENA har automatisk uppkoppling mot mobilnäten med roamande funktion. Det integrerade SIM-kortet är en förutsättning för en stabil och säker uppkoppling som uppfyller GDPR-kraven och skyddar mot intrång. Som installatör anger du nivå på datatillgång vid konfigureringen av varje installation. Nivån kan justeras vid behov.

Ladda ner våra produktblad för NENA 4G Security Router

Nena

Nena 4G Säkerhetsrouter

Allt fler system kräver idag en internetuppkoppling; CCTV, Passersystem, Porttelefoner, Tvättstugebokningssystem, Ventilationsstyrning, listan kan göras lång.
NENAs LAN-port ger en internetuppkoppling via 4G. Dessutom möjliggör NENA fjärrservice av den anslutna utrustningen. Nu behöver du alltså inte åka ut till kunden, utan varifrån som helst via en dator eller en smartphone kommer du åt ditt system via en krypterad VPN uppkoppling. Bra för miljön och kunden lär uppskatta den snabba servicen du kan ge!
Följ oss på Youtube

Kolla in våra instruktionsfilmer så kommer du snabbt igång och kan även kanske få lite tips på smarta funktioner du inte kände till.

Fler kommer så kika gärna i här då och då.

Här är våra filmer

Hur man skapar en konfigurationsfil i Easy Web Manager

Konfigurering av VPN på PANGEA 4G Säkerhetsrouter

Hur man konfigurerar och aktiverar EagleEye

VPN-MÖJLIGHETEN GER


MAXIMALT SKYDD MOT INTRÅNG

Produktöversikt NENA 4G Security Router

1 st LAN med tillval VPN

1 st 4G/3G/2G modem, 100 Mbps nedladdning och 50 Mbps uppladdning

E-SIM Dualtech SecureSIM-E Roamande, med tillval XtraSIM

Stöd för digitalt larmprotokoll V4

E-post

8 st digitala ingångar

2 st bi-stabila utgångar

1 st RS-232

1 st RS-485

Teknisk beskrivning

NENA levereras komplett med plåtkapsling och antenn med 0,5 meter antennkabel. Enheten spänningsmatas normalt från befintlig larmanläggning.

Matningsspänning

11-30 VDC

Strömförbrukning

200 mA

Datatillgång vid service- och videouppkopplingar

Beroende på funktioner och behov väljs datatillgång för varje installation.

För serviceuppkopplingar

50 MB, 100 MB, 250 MB, 500 MB

För videouppkopplingar

10 GB, 50 GB, 100 GB

Tillval och extra tjänster

VPN

Säker VPN till 1 st LAN

Alarm Communication

TCP/IP-protokoll och E-post

SMS

Larmen skickas till utvalda mottagare