Smarta lösningar
för larmcentraler.

Vi utvecklar helhetslösningar för IP-baserad larmkommunikation. Det omfattar allt från installationer av mjukvara för virtuell mottagning av larm, till en komplett infrastruktur för larmnätsoperatörer.

Enkelt för larmoperatörerna

Våra lösningar hanterar både enskilda larmcentraler och mer komplexa nationella eller internationella strukturer, med många operatörer i olika länder. Den molnbaserade hanteringen erbjuder gränslösa säkerhetsmöjligheter.

Framtidens säkerhetsleverantörer måste tänka i nya banor

Digitaliseringen innebär att säkerhetsbranschen måste tänka i nya banor för att kunna möta kundernas krav på fjärrtjänster och fjärrservice. Dagens pris- och teknikfokuserade affärsmodell måste bli mer tjänstebaserad och skapa förutsättningar för kunderna att vara en aktiv del av säkerhetsarbetet via ny teknik på ett helt annat sätt.

Att exempelvis kunna välja tjänster och nivåer på service och support, helt baserat på kundens individuella behov av riskhantering, är en grundläggande förutsättning för att vara en attraktiv säkerhets- och trygghetsleverantör även i framtiden.

Dualtech IT har lång erfarenhet och kunskapen om vad digitaliseringen och transformationen innebär för företag. Vi har varit med och lett utvecklingen under lång tid. Det gör oss till en stark partner i utvecklandet av nya fjärrtjänster för inbrottslarm, brandlarm och fastighetsstyrning.

Kontakta oss så berättar vi mer.